Kablonet Kampanyası

Sadece kablonet kullanıcılarına özel indirim fırsatlarıyla, Digiturk’lü olmak şimdi çok avantajlı!

Ek ücret ödemeden HD Kalitesinde izleme şansı.

İlk 3 ay tüm kanallar (Yıldız Dolu Paketi) hediye!

Siz de hemen Ailenin Yıldızı, Sporun Yıldızı ya da Taraftar Paketleri’nden birine üye olun, Kablonet kullanıcılarına özel indirim fırsatını kaçırmayın!

Paket Faturalı Standart Paket Fiyatı Faturalı Avantajlı Paket Fiyatı Kredi Kartı İle Avantajlı Paket Fiyatı Paket Hediyesi

200 ₺

3 ay x 75 ₺ 9 ay x 130 ₺

12 ay x 180 ₺

Spor kanalları 3 ay hediye!

Paket

Faturalı Standart Paket Fiyatı

154 ₺

Faturalı Avantajlı Paket Fiyatı

3 ay x 79 ₺ 9 ay x 124 ₺

Kredi Kartı İle Avantajlı Paket Fiyatı

12 ay x 109 ₺

Paket Hediyesi

İlk 3 ay Yıldız Dolu Paketi (tüm kanallar) hediye

184 ₺

3 ay x 79 ₺ 9 ay x 159 ₺

12 ay x 129 ₺

Tüm kanallar pakete dahildir.

Kampanya Bilgileri

Kampanya kapsamında belirtilen fiyatlar 3 Aralık 2020 tarihine kadar 12 ay kullanım sözlü Sporun Yıldızı paketi için geçerlidir. Sporun Yıldızı paketi kredi kartı ile ayda 99 TL , Tek seferde 1188TL üzerinden faturalanır. beIN CONNECT ile web’den, cepten ya da tabletten Süper Lig dahil olan paketiniz kapsamındaki tüm maçları canlı olarak ve hiç bir ek ücret ödemeden izleyebilirsiniz. Süper Lig maçları aynı anda tek bir cihazdan canlı olarak izlenebilir. Paketiniz dışındaki kanalları Müşteri Hizmetlerini (0 212 473 73 73) arayarak veya Online İşlemler aracılığıyla üyeliğinize ekleyebilirsiniz. Kampanya kapsamında belirtilen paketler dışında üyeliğinize paket eklemeniz durumunda eklenen paketler ayrıca faturalanır. Digiturk kanal/paket içeriğini değiştirme hakkını saklı tutar.Ziraat Bankası Bankkart Lira kampanyası, 21 Eylül- 31 Aralık 2020 tarihleri arasında Digiturk 3 Büyük Taraftar, Sporun Yıldızı, Filmin ve Sporun Yıldızı, Yıldız Dolu paketlerinde geçerlidir. Bankkart’ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile bu paketlerden birini alarak 800 TL ve üzeri tahsilat yaptıran yeni ve mevcut üyelere 200 TL Bankkart Lira hediye edilecektir. Kampanya döneminde ürün iadesi ve benzeri nedenlerden dolayı kampanya şartları sağlanamadığı durumlarda, kazanılan Bankkart Lira geri alınacaktır. Kampanya kapsamında kazanılan Bankkart Lira işlem yapılan takvim ayını takip eden her ayın 1 inde yüklenecek olup, ilgili ay boyunca Ziraat Bankası POS’larında kullanabilir. Kullanılmayan Bankkart Liralar ay sonlarında geri alınacaktır. Kampanya, kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 200 TL Bankkart Lira kazanabilir. Kampanya kapsamındaki işlemlerin, kampanyaya dahil olan Ziraat Bankası Üye İşyerindeki, kampanyaya tanımlı POS Sistemi üzerinden geçmesi gerekmektedir. Ziraat Bankası A.Ş. ve Digiturk kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. .


Kurulum:

Kampanya kapsamında Sporun Yıldızı paketine 15 ay kullanım sözüyle iç kurulum ve aktivasyon ücretsizdir. İkamet edilen konutun bulunduğu binada ortak Digiturk anteni olmaması halinde ise dış kurulum yapılır.Çanak Anten Set Fiyatı (Kdv Dahil) : 210TL (Çanak Anten + Mount + Anten Ayağı + 20 mt kablo + Üniversal Lnb + 2 adet Konnektör) Belediye merkezi dışındaki kurulum için yol bedeli yetkili teknik servis tarafından kurulum esnasında alınır. Digiturk kanal / paket içeriğini değiştirme hakkını saklı tutar. Veri işleme ve paylaşım izni kapsamında verilen hediyeler hakkında: Hediye olan paketlerden faydalanmak için; üye olduğunuz tarihten sonraki ilk 15 gün içerisinde; Online İşlemler Merkezi’nden veya 0212 473 73 73 no’lu Digiturk Müşteri Hizmetlerini arayarak hizmetlere, kampanyalara, projelere yönelik servis, avantaj, tekliflerin oluşturulabilmesi ve size daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla kişisel verilerinizin Digiturk, yani Krea İçerik Hizmetleri ve Prodüksiyon A.Ş. ve Digital Platform Teknoloji Hizmetleri A.Ş. tarafından veri işleme amacı geçerli olduğu sürece işlenmesine ve Digiturk’ün diğer grup şirketleri, temsilcileri, çözüm ortakları, taşeronları, anlaşmalı olduğu Pazar araştırma şirketleri ve bunun gibi diğer üçüncü kişilere aktarılmasına ve bu kişiler tarafından işlenmesine izin vermeniz gerekmektedir.

beIN CONNECT Digiturk’lülere Ücretsiz!
beIN CONNECT Digiturk’lülere Ücretsiz!